Portfolio

About

Tim Peperzak, zwart wit fotograaf. Ruwe bolster blanke pit. Vol van energie en positiviteit. Altijd zoekende naar het perfecte moment, altijd zoekende naar een inspirerende opdracht. Neemt waar, fotografeert mensen, is geïnteresseerd in mensen. een goed beeld zegt meer dan duizend woorden.

Fotografie is er bij Tim Peperzak (1975) met de paplepel ingegoten door zijn vader, een fotograaf in hart en nieren. Altijd mee naar foto-exposities, altijd fotoboeken door kijkend en daar waar het kon, mee met opdrachten. Hierdoor leerde Tim van jongs af aan hoe een goed beeld er uit moest zien en wat er voor nodig was om dat te bereiken. Niet door een opleiding, maar door te durven doen, zich in te lezen, zelfstudie en heel veel oefenen heeft Tim zich ontwikkeld tot een fotograaf met een uniek kenmerk; mooie rauwe zwart wit beelden die aanspreken.

Tim heeft een grote foto-liefde, straatfotografie. Hij laat zich dan ook inspireren door de grootmeesters van de straatfotografie zoals Henrie Cartier Bresson, Robert Frank en Martin Par.

Sinds kort werk Tim voor zichzelf, geen studio fotografie maar mooie foto’s op locatie, omgevings- portretten- en profielfotograaf (voor social media), sfeer reportages van evenementen en bruidsreportages die net iets anders zijn dan wat je gewend bent. Bij Tim krijg je geen klassieke bruidsreportage maar een sfeervol verslag geheel in de rauwe zwart wit beelden, recht toe recht aan, no-nonses.

Tim is constant bezig zich te ontwikkelen en te verbeteren, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Contact